ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 03.10.2023 ГОДИНА (ВТОРНИК)

октомври 2, 2023
1 минути

За Вторник (03.10.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:00 – 12:00 часот: Хотел „Амор“, објекти околу „Прима“ и „Нова Трговија салон“, Објекти околу Хотел „Национал и сервис „Сости“, објекти на потегот од конфекција „Алекс-3 до хотел „Нацонал“ и „Дени Милк“..

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ