НАЈАВА ЗА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ЛЕТО СО МИРИС НА ЈАСМИН“

октомври 2, 2023
0 минути

Во организација на ЛК „Копнеж“ и ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани, денес (Понеделник) со почеток во 16:00 часот во просториите на библиотеката ќе биде промовирана книгата „Лето со мирис на јасмин“ од авторот Анче Пешева.

Рецензент на книгата е Симеон Лихвинцев а модератот Катарина Петрова. Промотор: Славица Цветкова.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ