ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕСНИЦИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ

јули 5, 2024
0 минути

Вечерва, 5 јули 2024 година, од 20 до 22 часот, кракот што ги поврзува улиците „Маршал Тито“ и „Димитар Влахов“ кај Трговскиот центар, ќе биде затворен за сообраќај.

На оваа локација ќе се снима спот што ќе ја афирмира нашата општина.

Општина Кочани и „Аутовелт“ однапред ви благодарат за разбирањето и почитувањето на забраната за движење.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ