ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 06.06.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

јуни 3, 2022
0 минути

За Понеделник (06.06.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

08:30 – 14:00 часот ќе имаат: улиците: „Јане Сандански“ и „Александар Македонски“, како и викенд населбата од „Бавчалук“ до Брана Гратче.