ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 17.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

јануари 16, 2024
1 минути

За Среда (17.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:00 – 14:00 часот:  ќе имаат улиците: „Стевка Тасева“, „Скоевска“, „Сремска“, „Февруарски поход“, „Педесетта Македонска дивизија“, „Ѓорче Петров“, „Роза Петрова“, „Павлина Вељанова“, „Орце Николов“, „Бел камен“, „1-ви Мај“, „Скопска“, „3-та Македонска бригада“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ