ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 24.02.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

февруари 22, 2023
0 минути

За Петок (24.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:00 – 12:00 часот: улицата „Маршал Тито, делот од „камел“ до „Халк Банк“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ