ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 28.09.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

септември 27, 2023
0 минути

За Четврток (28.09.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 11:00 часот: Објекти во кругот на „Атом сервис“.