ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ПРОТОЈЕРЕЈ МИЛАДИН МИХАИЛОВ ЖИВОТ ПОСВЕТЕН НА МОЛИТВА“

септември 26, 2023
1 минути

Вечерва салата во Мултикултурниот Центар во Кочани беше претесна за да ги прими сите заинтересирани љубители на убаво напишаниот збор при промоцијата на книгата „Протојереј Миладин Михаилов живот посветен на молитва“.

Авторите на книгата Ленче Стојменова и м-р Марјан Гијовски се  потрудија да напишат книга за една прекрасна личност која беше ценета и почитувана од сите возрасти на жителите на Општина Кочани и пошироко.

Д-р Јасмина Дамјановска и Иван Котев се промотори на книгата, а модераторот Марина Гоцевска ја водеше презентацијатаонака како што приличи на вакви настани и за вакви личности.

Организатори на промоцијата на книгата се ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани и Општина Кочани, а истата е дел од годинешната манифестација „Денови на Кочанскиот ориз 2023“.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ