ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 30.08.2022 ГОДИНА (ВТОРНИК)

август 29, 2022
1 минути

За Вторник (30.08.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

08:30 – 13:00 часот ќе имаат: улиците: „11-ти Октомври“, „1-ви Мај“ – горниот дел кај Текешински лозја, и „Бел камен“.