ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 30.11.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ноември 29, 2023
0 минути

За Четврток (30.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 13:00 часот:  Објект на фирма „Жанет Експорт“ на улица „Украинска“ и соседните објекти и објект на фирма „Дан Сан“ на улица „Унгарска“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ