ПЛИВАЧКИ МАРАТОН ПО ПОВОД 7. СЕПТЕМВРИ

септември 6, 2022
0 минути

По повод Денот на ослободувањето на Кочани, утре, 7 септември, во 11 ч., кавадарчанец Бошко Илиев, специјалист по спортска медицина, ќе реализира пливачки маратон во водите на езерото Гратче.

Пливањето ќе го започне од брегот на езерото кај „Еуро хотел Гратче“.

Општина Кочани