ПОЗНАТИ ЕКИПИТЕ ПО ГРУПИ ЗА 22. ИЗДАНИЕ НА ПЕТРОВДЕНСКИОТ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР

Во Спорт
јуни 27, 2024
0 минути

Денес во салата за состаноци на Советот на Општина Кочани (Венчална сала) во присуство на претставници од четири клуба, претставници од Локалната самоуправа – Кочани и од општинската Фудбалска Лига – Кочани беа извлечени стартните броеви на екипите учесници за годинешното 22. издание на Петровденскиот фудбалски турнир.

Екипите се поделени во две групи:

ГРУПА  А: Џинџер, Астон Вила, рели, Ауто Велт.

ГРУПА  Б: Естон Дизајн, Амфенол, Масив Дизајн.

Турнирот започнува на 01 Јули (Понеделник),

Во 19:00 часот се игра натпреварот „Џинџер“ – „Ауто Велт“,

а во 20:00 часот е закажан натпреварот Астон Вила“ – „Рели“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ