ПРЕС НА ЉУПЧО ПАПАЗОВ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД ВМРО ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈАТА

октомври 25, 2021
0 минути

Почитувани, сакам да ве потсетам дека изостана вистинската и неопходна помош на државно и локално ниво на најпогодените дејности од бизнис секторот.

Да ја потенцирам поддршката која дојде од бизнис опкружувањето во Кочани и да изразам задоволство од досегашниот наќин на соработка.

Ви ветувам дека како градоначалник на Кочани ќе биде формиран постојан економски совет од проверени и докажани професионалци на волонтерска основа за развој на локалната економија и отворање на нови работни места.

Нивото на соработка и комуникација ќе го издигнеме на отворени врати за сите предлози, идеи и решенија.

Љупчо Папазов – кандидат за

Градоналник од ВМРО ДПМНЕ и Коачицијата