ПРОМОВИРАНА ПОЕТСКАТА ЗБИРКА „КОГА ТАЈНО ГИ МАМЕВ ЧУВСТВАТА“

јули 10, 2023
0 минути

Како дел од годинешното Петровденско чествување денес во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ во Кочани беше промовирана поетската збирка „Кога тајно ги мамев чувствата“  од авторот Далибор Стојанов.

За авторот и неговото дело пред љубителите на убаво напишаниот збор зборуваше промотор на книгата Александра Закова Цветков, додека водич на промоцијата беше модераторот Верица Паунова Дамеска,

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ