СО СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА ООУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ГО ОДБЕЛЕЖА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК

мај 24, 2023
1 минути

Со свечена академија, ООУ „Свети Кирил и Методиј“ – Кочани го одбележа патрониот празник.

На свеченоста беа доделени награди на учениците Давид Димитров и Владимир Грчев, за постигнати значајни резултати на државни и на меѓународни натпревари по математика и информатички науки.

За ученик на генерацијата е прогласен Павел Монев.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ