СВЕЧЕН ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊАТА ВО ООУ „РАДЕ КРАТОВЧЕ“ – КОЧАНИ

септември 1, 2023
1 минути

Голема Благодарност до декорациска куќа „Булка“, печатница „Kopro“, книжарница „Рики Јуниор“ кои приемот го збогатија со скромни подароци за првачињата и допринесоа за убава и весела атмосфера..

Голема Благодарност до наставниот кадар за вложениот труд и ангажман за уште поубав и посреќен ден на нашите ученици. Наставниците Сања Павлова Димитрова, Фиданка Манчова, Светлана Кралова, Валентина Горгиевска, Силвана Ивановска, Татјана Тодорова, Катица Петрова. Ана Симонова, Дарко Ристов, педагошко-психолошката служба Евдокија Христиќ Насева и Марија Филипова.

Благодарност до градоначалникот на нашата Општина Кочани Љупчо Папазов и советникот за образование Голубинка Георгиев, кои не удостоија со нивното присуство!

Почитувани вработени во образовниот систем, на Вас останува да ја извршувате најубавата и најблагородната професија-наставник, да ги образувате и воспитувате нашите ученици.

Ви посакувам оваа учебна година да биде успешна за сите Вас!

СРЕЌНО ПРВАЧИЊА!!!

СРЕЌНО УЧЕНИЦИ!!!

УСПЕШНА ГОДИНА НА СИТЕ ПРОСВЕТНИ РАБОТНИЦИ!!!

ООУ „Раде Кратовче“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ