ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ЅВОН ЗА 41 ПРВАЧЕ ВО ОПШТИНАТА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО

септември 1, 2023
1 минути

1 Септември е симбол на нов почеток, предизвик за секое дете и датум за паметење на секое прваче.

Со пригодна свеченост и поздравен говор на в.д. Директорот Јорданче Костадинов, првачињата од ООУ “Климент Охридски”од Облешево го заземаа своето место во училишните клупи.

Од страна на градоначалникот на општина Чешиново – Облешево Далибор Ангелов, беа обезбедени пригодни подароци за сите првачињата од општината, чии број оваа година е 41во двете основни училишта.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ