УБАВ ВИКЕНД НА „ЦАРЕВ ВРВ“

мај 25, 2023
0 минути

Како што ни јавуваат вчерашниот неработен ден на големиот празник „Св. Кирил и Методиј“ на „Царев Врв“ вриело како во кошница.

Традицијата продолжи и оваа година, Голем број на љубители на природата со мотори и џипови се искачија на врвот и буквално го окупираа.

За да не се случи нешто несакано на врвот присуствуваа и 8 спасители со 2 теренски возила од Доброволната планинска спасителска служба од Кочани.

Собирот поминал во најдобар ред,

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ