УПИСИТЕ ВО „HELEN DORON ENGLISH“ СЕ ВО ТЕК

август 26, 2022
1 минути

Иднината на нашите деца зависи од квалитетот на нивната едукација.

Со „Helen Doron English“ едукацијата го носиме светот блиску до вашите деца и им овозможуваме пристап до високо квалитетна едукација.

Како нашиот уникатен метод се разликува од стандардните едукативни системи?

– Учиме на природен, на забавен начин и интерактивен начин — Создаваме билингвални деца, кои англискиот јазик го научуваат како мајчин јазик, со природен акцент и слободно и течно изразување

– Развиваме одлични комуникациски вештини

– Вештини за креативно изразување

– Многу богат и напреден речник

– Сложени граматички форми, на сосема поинаков забавен начин

– Многу песни, музика, игри и анимации За успехот и бенефитите на нашата едукација зборуваат огромниот број на наши ученици низ државата, кои ќе ги препознаете по тоа што одлично го зборуваат англискиот јазик, сосема природно и со самодоверба и имаат одличен акцент и многу богат речник. УПИСИТЕ СЕ во тек!

Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната „Helen Doron“ методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час. УПИСИТЕ СЕ во тек!   Helen Doron Kocani – 071 314 499