ВО НЕДЕЛА ЗАПОЧНУВА ЗИМСКОТО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО

октомври 27, 2023
0 минути

Ноќта Сабота спрема Недела (28 Октомври спрема 29 Октомври) во 03:00 часот започнува зимското сметање на времето.

Стрелките на часовникот ќе се поместат од 03:00 на 02:00 часот, што на некој начин ќе значи дека луѓето ќе имаат еден час повеќе спиење.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ