ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – КОЧАНИ ОДРЖАН НОВОГОДИШНИОТ БАЗАР

декември 22, 2023
0 минути

Учениците и вработените во ООУ „Никола Карев“ во Кочани и годинава останаа верни на традицијата.

Во текот на вчерашниот ден  (Четврток) во попладневните часови во просториите на ООУ “Никола Карев” се одржа традиционалниот „Новогодишен базар“ на кој зедоа  учество зедоа сите ученици од централното училиште.

Во прекрасен предновогодишен амбиент, со прекрасни изработки на новогодишна тема, со песни изведени од училишниот хор, со насмевки, разиграност, среќи лица, посетителите и учесниците уживаа во едночасовно дружење.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ