ВО ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ОТВОРЕНА СОБА ЗА РОДИТЕЛИ

март 10, 2023
1 минути

Денес во нашето училиште ја отворивме Собата за родители во која родителите на нашите ученици ќе имаат свој простор за разговор со секој наставник од кого имаат потреба и тоа во свое катче каде ќе можат да разговараат за сите потреби на своите дечиња.

Собата е направена со средствата собрани од Новогодишниот базар.

„ООУ,,Никола Карев”-Кочани“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ