ВО САБОТА РЕВИЈАЛЕН НАТПРЕВАР НА ВЕТЕРАНИТЕ НА ФК „МЛАДОСТ“ ОД ОРИЗАРИ

јули 26, 2023
0 минути

По повод Илинден и доаѓањето на нашите иселеници од странство, во Сабота со почеток во 18:00 часот на фудбалскиот терен покрај Масалница закажан е традиционалниот ревијален фудбалски натпревар на ветераните на ФК „Младост“ од Оризари.

После одигрувањето на натпреварот дружењето ќе продолжи со седенка кај Боки.

Учеството за заедничкото дружење изнесува 400,00 денари.

Се гледаме.

Организатор на натпреварот

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ