ЗАПОЧНА НОВОГОДИШНАТА ПРИКАЗНА ВО „ПАРКОТ НА РЕВОЛУЦИЈАТА“ ВО КОЧАНИ

декември 25, 2023
1 минути

Започна новогодишната приказна во кочанскиот Градски парк.
Општина Кочани ги поканува граѓаните на секојдневните организирани музички настапи, топли пијалоци и вкусна храна во празнична атмосфера.
Божиќниот базар и културно-забавната програма ќе трае до 14 јануари, а ќе биде организиран и дочек на Новата 2024 година.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ