ЗАПОЧНУВААТ УПИСИТЕ ВО ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ – КОЧАНИ

мај 8, 2023
1 минути

Започнувајќи од денес па се до 09 Јуни оваа година, секој работен ден од 10:00 – 15:00 часот  траат уписите на ученици во ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани за учебната 2023/2024 година.

Како документ за запишување во новата учебна година потребен е Извод од матична книга на родените.

Наставниците од ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани, Ве очекуваат за да Ве научат да го зборувате единствениот светски јазик – музиката, но и ви порачуваат да се подгответе за свирење, пеење, дружба и забава.

За да заинтересираните добијат одговори на сите прашање можат да ги користат телефонските броеви:

070-346-141 и 033-273-207

или преку:

htttp//ristojurukov.edu.mk/

https//www.facebook.com/oomuristojurukov

ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ