ЗАВРШИ ДОГОВОРОТ ЗА ПОЗАЈМИЦА НА ЕРИОН ШУКУ

Во Спорт
јануари 9, 2022
0 минути

По една полусезона помината во „Слога 1934“, напаѓачот Ерион Шуку се врати во „Шкупи“.

Имено Шкупи и „Слога 1934“ – Виница имаа договор за позајмица на една полусезона, па откако тој договор заврши напаѓачот на виничкиот второлигаш Шуку, кој остави мошне добар впечаток во есенскиот дел од сезоната се врати во својот матичен клуб.

С. Ивановски