ЖДРЕБУВАЊЕ ЗА „ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ“

Во Спорт
јуни 20, 2022
0 минути

Известување

Се известуваат сите фудбалски екипи кои се пријавени  за Петровденскиот турнир во мал фудбал дека ждребувањето ќе се одржи на 21 јуни 2022 г. во Венчалната сала на Општина Кочани, со почеток во 13:30 часот.

Натпреварите ќе започнат в петок, на 24 јуни 2022 година, на терените во СОУ „Љупчо Сантов“.

Дополнителни информации на телефоните:077 881 346 или  072 275 610.

Општина  Кочани