ДАЛИ НЕКОЈ СИ ЈА ПОДГОТВУВА ЗА ПРИСВОЈУВАЊЕ?

јануари 20, 2024
0 минути

Ова е малата ограда ставена на патеката за инвалидизираните лица, лоцирана во Градскиот Трговски Центар во непосредна близина на детското игралиште.

Оградата е сосема разлабавена а и богами оштетена. Дали некој намерно тоа го направил за д си ја кога ќе му се даде прилика извади и присвои или пак некој „од ноќните птици“ кој е бил во некакво посебно расположение тоа намерно го има направено за да си ги лекува фрустрациите.

Би било досадно доколку и овој пат потенцираме на ваквите фреквентни места се постават камери бидејќи очигледно никој тоа не го засега.

И се додека политиката е пред интересите на сите храѓани, вакви нешта ќе ни се случуваат.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ