„ГЕПАРД“ ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ НА КОЧАСКИОТ ПАЗАР

јули 10, 2024
1 минути

Она што многумина  подолг период зборуваа дека на Кочанскиот пазар му треба нешто ново, се појави кон средината на минатиот месец.

Под мотото „Веднаш на вашиот праг“ почна да работи компанијата „Гепард“. Без разлика дали станува збор за вашите домашни или деловни потреби, Гепард врши секаков вид на достава – храна од ресторани, маркети, овошје и зеленчук, лекови, производи…

Само што ќе ја извршите вашата нарачка момчињата од „Гепард“ со своите еколошки електрични скутери се веќе пред вашиот дом.

Оние што веќе еднаш извршиле нарачка се повеќе од задоволни и истакнуваат дека вакво нешто навистина на Кочани му беше потребно.

Вам ви останува само да го свртите телефонскиот број 070-900-506 и нарачката за вашата трпеза веднаш ќе ви биде доставена.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ