ИЗВЕСТУВАЊЕ

април 8, 2022
1 минути

За сите корисници, на ден 10.04.2022 во Недела ќе има прекин во водоснабдувањето од 8:00 до 17:00 часот, поради второ преспојување на реконструираниот дел на главниот цевковод.

Ви благодариме на разбирањето до сите корисници.

КЈП ,, Водовод“-Кочани