ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ИНФОРМАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ОД ИПАРД 3 ПРОГРАМАТА

март 25, 2022
0 минути

Се известуваат сите граѓани дека на ден 28.03.2022 година (понеделник) во 10:30 часот во Мултикултурниот центар во Кочани ќе се одржи еднодневна информативна работилница за ИПАРД 3 програма.