НА БАЛКАНСКАТА ОЛИМПИЈАДА ЗА ЈУНИОРИ ПО ИНФОРМАТИКА, БРОНЗЕН МЕДАЛ ЗА ВЛАДИМИР ГРЧЕВ ОД КОЧАНИ

ноември 30, 2023
1 минути

На 16-тата Балканска олимпијада за јуниори по информатика која изминатиот викенд се одржа во Хотел „Сириус“ во Струмица, Владимир Грчев го освои бронзениот медал.

Инаку Владимир Грчев е ученик во осмо одделени во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ од Кочани а на Балканската олимпијада за јуниори беше дел од Македонскиот тим со уште петмина натпреварувачи.

Успех за почитување.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ