НАЈАВА – ИЗЛОЖБА НА ОРХАН ЌАМИЛОВ И ВИКТОРИЈА МИТЕВА

декември 5, 2022
0 минути

На 07.12.2022 година во НУ ЦК „Бели Мугри“ во Кочани во Салон Фоаје 2 на катот со почеток во 19:00 часот ќе биде отворена излобата „Метармофози“ од Орхан Ќамилов и Викторија Митева.

Убава можност за љубителите на уметноста да да присуствуваат на уште една изложба чии автори се наши сограѓани.