РЕЗУЛТАТИ НА КОШАРКАРИТЕ НА „БАСКЕТ ДИНО ДЕЛИКАТЕС“ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНДОТ

Во Спорт
ноември 23, 2022
1 минути

Кошаркарите на „Баскет Дино Деликатес“ за време на викендот имаа настапи во четири категории кои одиграа пет натпревари на кои забележаа три победи и два порази.

М-14  „Спорт Тим“ – „Баскет Дино Деликатес“  35:54

М-16  „Баскет Дино Деликатес“ – „Работнички“  49:96

М-18  „Водно санс 2“ – „Баскет Дино Деликатес“  70:105

„Баскет Дино Деликатес“ – „Баскет Кам“  79:60

Трета лига – Група 1 „Младинец“ – „Баскет Дино Деликатес“ 99:62.

Во недостаток на официјалните записници не сме во можност да ги објавиме играчите кои имаат постигнато кошеви.

С. Ивановски