НАЈАВА НА ИЗЛОЖБА „АНИМИРАНИ ЦРТАНИ ЛИКОВИ“

ноември 16, 2023
0 минути

За утре (Петок) со почеток во 18:00 часот во салон Фоаје 2 при Национална Установа Центар за Култура „Бели Мугри“ во  Кочани е закажано отворањето на изложбата „Анимирани цртани ликови“.

Цртежите се дела изработени од страна  на учениците  од училиштето за цртање, и сликање при НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ