НИНА МАНАСИЕВА И ЛИНА МИЦОВСКА НА ПОДГОТОВКИ СО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА ПРЕД РАЗВОЈНИОТ ТУРНИР

Во Спорт
мај 16, 2024
1 минути

Нина Манасиева (2010) и Лина Мицовска (2010) членки на ЖФК „Кочани“ – Кочани, се на подготовки со Репрезентацијата на Македонија У-15 во пресрет на Развојниот турнир.

Подготовките кои започнаа на 13. Мај во Дојран и ќе траат до 17. Мај ќе бидат искористени девојчињата што подобро да се подготват за настапот на Развојниот турнир кој ќе се одржи во месец Јуни во Црна Гора.

Повикот и за Нина и за Лина доаѓа  во вистински момент бидејќи настапите што ги имаа во лига натпреварите беа најголемата порака за  селекторот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ