ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“: ДОДЕЛЕНИ БЕСПЛАТНИ УЧИЛИШНИ УНИФОРМИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ

октомври 4, 2023
1 минути

Денеска на нашите ученици од прво одделение им доделивме бесплатни училишни унифурми кои ни ги донираше општествено одговорната компанија Аnthura Mk на која сме им многу благодарни за оваа донација и што сегогаш ни помагаат кога и да ни било потребно.Благодарност и до конфекцијата Пеко-Текс која за дечињата кои примаат социјална помош бесплатно ги донираше униформите.

Со ова како училиште покажуваме дека секогаш се грижиме за нашите ученици и сме свесни за одговорноста и довербата која ни ја доделиле родителите.

ОУ „Никола Карев“  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ