ПОСЛЕДЕН КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР ЗА „ОСОГОВО“

Во Спорт
февруари 24, 2023
1 минути

На една седмица пред почетокот на првенството во Трета Фудбалска Лига – Исток, „Осогово“ ќе го одигра последниот контролен тпревар.

Кочанските „жолто-сини“ домаќини ќе му бидат на тимот од Куманово.

Убава можност за стручниот штаб на „Осогово“ да види што се е сработено на овие „зимски“ подготовки.

Натпреварот се игра во недела со почеток во 14:30 часот.

С.  Ивановски