ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА МИЛЕ ЛЕФКОВ, КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК ОД ВМРО ДПМНЕ

април 18, 2024
1 минути

Миле Лефков, кандидат за пратеник од ВМРО ДПМНЕ денес одржа прес-конференција со која и официјално го најави почетокот на парламентарната кампања за претстојните Парламентарни избори 2024.

Во своето обраќање Лефков истакна: дека ВМРО ДПМНЕ нуди програма и  луѓето кои носат вистински решение за решавање на напластените проблеми.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ