Ознака: демант

ДЕМАНТ НА СООПШТЕНИЕТО НА СОВЕТНИЧКАТА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ

ДЕМАНТ НА СООПШТЕНИЕТО НА СОВЕТНИЧКАТА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ

Почитувани медиуми и граѓани, Во партиското соопштение од група советници на ВМРО-ДПМНЕ беа изнесени низа лаги и невистини во обид да ме деградираат мене како личност, а истовремено е покажано елементарно непознавање на процедурите кон коишто истите се повикуваат. Договорите за осигурување на имот на КЈП Водовод – Кочани коишто се именувани како штетни и…

НУЦК „БЕЛИ МУГРИ“ – КОЧАНИ – ДЕМАНТ

НУЦК „БЕЛИ МУГРИ“ – КОЧАНИ – ДЕМАНТ

Почитувани, Од ДАФ до НУЦК ”Бели мугри” – Кочани беа доставени две барања  од 11.05.2022 и 16.05.2022 година ( неуредни – без потпис и печат па на наше барање коригирани), во првото барање беше побарано фоајето од салон 1 и тоалетите, но во второто подносителот  ги менува првобитните барања и бара простор кој е руиниран…

ИВАН ИВАНОВ – В.Д. ДИРЕКТОР НА КЈП „ВОДОВОД“: НАЈОДГОВОРНО ТВРДАМ ДЕКА ДЕПОНИЈАТА И ДНЕС СЕ ГАСНЕШЕ

ИВАН ИВАНОВ – В.Д. ДИРЕКТОР НА КЈП „ВОДОВОД“: НАЈОДГОВОРНО ТВРДАМ ДЕКА ДЕПОНИЈАТА И ДНЕС СЕ ГАСНЕШЕ

По објавеното писмо од група рекреативци, љубители на природата кое беше објавено на нашиот портал денес а по повод чадот и миризбата што се шири од депонијата, реагираше в.д.  директорот на КЈП „Водовод“ – Кочани Иван Иванов: „Најодговорно тврдам дека во текот на денешниот ден фирмата специјализирана за пожари од ваков вид, заедно со противпожарната…