УТРЕ (САБОТА) ВО 07:00 ЧАСОТ – 14. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ

јули 8, 2022
1 минути

Почитувани,

Со извинување за промената, Ве известуваме за нова измена на терминот за претстојната седница на Советот.

Четиринаесеттата седница на Советот на Општина Кочани, која првично беше закажана за 8 јули 2022 година, ќе се одржи в сабота, на 9 јули, со почеток во 7 часот, во салата на Мултикултурниот центар, со истиот предлог-дневен ред.

Општина Кочани