ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНДОТ СТАРТУВА ОПШТИНСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА – КОЧАНИ

Во Спорт
октомври 19, 2023
0 минути

Во Сабота и Недела стартува годинешното првенство во Општинска Фудбалска Лига – Кочани. Фудбал Старс (Кочани), Сокол (Соколарци), Светлост (Зрновци), Чешиново 2015 (Чешиново), Задругар Мермер Исток (Долни Подлог), Младост Тошев (Оризари), и Атлетико 2021 (Теранци) се екипите кои ќе се борат за  првото место и влез во Трета Фудбалска Лига – Исток.

Во првото коло се среќаваат:

Фудбал Старс – Сокол

Светлост – Чешиново 2015

Задругар Мермер Исток – Младост Тошев

Слободна е екипата на Атлетоко 2021

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ