ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ПРОЕКТ НА АНДРЕЈ СТОЈАНОВ ПО ЗООЛОГИЈА И АНАТОМИЈА“

октомври 16, 2023
1 минути

Месецот на книгата, на наше големо задоволство во ЈОУ Библиотека,, Искра”, започна со промоцијата на книгата ,,Проект на Андреј Стојанов по зоологија и анатомија” од авторот Андреј Стојанов.

Промотор на делото беше проф. д-р Тоше Крстев, во улога на модератор се јави Тања Велкова.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ