СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА ПИЈАНИСТОТ ЕМИЛ РИБАРСКИ

ноември 23, 2023
0 минути

Во организација на ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани, утре (Петок) со почеток во  19:00 часот во салата на „Мулти Културниот Центар“ во Кочани солистички концерт ќе одржи пијанистот Емил Рибарски.

На програмата ќе бидат дела од Шопен и Лист.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ