Ознака: евн

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.03.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.03.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (22.03.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 07:30 – 14:00 часот: Објекти кај „Кочанско поле“ – Малопродажба м.в. Памучен склад.

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.03.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.03.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

За Четврток (02.03.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 11:00 часот: станбена зграда на улица „Григор Прличев“ и конфекција „Маестрал“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 24.02.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 24.02.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

За Петок (24.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 10:00 – 12:00 часот: улицата „Маршал Тито, делот од „камел“ до „Халк Банк“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 23.02.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 23.02.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

За Четврток (23.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 14:30 часот: улицата „Ѓорче Петров“, делот кај раскрсницата со улицата „Роза Петрова“.

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.02.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.02.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (22.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 10:00 – 13:00 часот: улица „Маршал Тито“ кај „Камел“ и околните објекти.

КОЈ ЌЕ ЈА НАДОМЕСТИ ШТЕТАТА ОД ЧЕСТОТО ИСКЧУЧУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА?:

КОЈ ЌЕ ЈА НАДОМЕСТИ ШТЕТАТА ОД ЧЕСТОТО ИСКЧУЧУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА?:

Во поскудните неколку седмици жителите на улиците од Плоштадот кон северниот дел на градот се соочуваат со чести исклучувања на електричната енергија. По изразено исклучувањето е по неколку пати особено навечер па жителите од овој дел на градот со право  стравуваат за нивните електрични уреди. Ако ЕВН за се си наплатува, дали доколку прегорат некои…

ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 19.12.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 19.12.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

За Понеделник (19.12.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 13:00 часот: улица „Тодосија Паунов“ (објектите спроти бензинска станица „Лукоил“ кај кружниот тек)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.12.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.12.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

За Петок (02.12.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 13:00 часот: улица „Унгарска“ во Индустриска зона (објекти околу фирма Метфил).

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 25.11.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 25.11.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

За Петок (25.11.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 10:00 – 14:00 часот: населба Оризари, село Пресека, база на Гранит, бензинска пумпа на влез во Оризари.

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 26.10.2022 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 26.10.2022 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (26.10.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:30 – 10:00 часот: Населба          Прокарка, Бензинска пумпа Лукоил, фабрика Антура. 10:00 – 10:30 часот ќе имаат: Објект АСНОМ м.в. Доклевец, и станбени згради кај м.в. Недопирливи, мв. Монополски бавчи, Основен Суд, бензинска пумпа на Макпетрол и објект…