ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 17.10.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

октомври 14, 2022
0 минути

За Понеделник (17.10.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 13:00 часот ќе имаат: населба Оризари (м.в. Витоша и делот околу Спортската сала).