Ознака: тфл исток

ШЕСТ ЕКИПИ ПРИСУТНИ НА ЖРЕБУВАЊЕТО ЗА ТРЕТА ЛИГА – ИСТОК

ШЕСТ ЕКИПИ ПРИСУТНИ НА ЖРЕБУВАЊЕТО ЗА ТРЕТА ЛИГА – ИСТОК

Вечерва во Кочани во присуство на претставници од клубовите кои ја платиле котизацијата за натпреварите во Трета Фудбалска Лига – Исток беше извршено најавеното жребување. „Карбинци“, „Овче Поле“ (Свети Николе), „Рудар“ (Пробиштип), „Малеш“ (Берово), „Дојранско езеро“ (Докран) и „Чешиново 2015“ се имињата на екипите кои се  најдоа во „шеширот“. Според информациите до кои дојдевме благодарение…

ЖРЕБУВАЊЕ ЗА НАТПРЕВАРИТЕ ВО ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА ИСТОК

ЖРЕБУВАЊЕ ЗА НАТПРЕВАРИТЕ ВО ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА ИСТОК

Според најавите за денес во 18:00 часот е закажано жребувањето за натпреварите во Трета Фудбалска Лига – Исток. Најавено е дека во шеширот ќе треба да се најдат имињата на десет клубови, но сепак право на настап ќе имаат само оние кои до денес ќе ја извршат уплатата (котизација) во висина од 60.000,00 денари Доколку…