Ознака: пожарна

ОД НАШ АГОЛ: ХЕРОИТЕ НА КОЧАНИ ЗА 2021 ГОДИНА

ОД НАШ АГОЛ: ХЕРОИТЕ НА КОЧАНИ ЗА 2021 ГОДИНА

Денес го затвораме и последниот лист од романот „2021“ година. До заминувањето на годината остануваат уште неколку часа. Годината што ќе ја испратиме секој различно ја има почувствувано, односно на некој му донела на друг му одзела, но како и секогаш има и добитници но за жал и губитници. Сепак кога ќе направиме една ретроспектива…

ДОНИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ТЕРЕНСКО ВОЗИЛО

ДОНИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ТЕРЕНСКО ВОЗИЛО

Денеска во кругот на Противпожарната територијална единица – Кочани беше примана донацијата на противпожарното теренско возило, како донација во рамките на проектот „Зајакнување на општинските совети“ кој се спроведува од страна на Програмата за развој на обединетите нации – UNDP со финансиска поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка – SDC. „Во оваа прилика…